Tuesday, February 19, 2013

Pojkarna
Jag håller med Nanna och Krickelin; att ha en tvååring är alldeles fantastiskt. Så mycket skratt de bjuder på. Charmiga som bara den. Men det kan små kaninungar också vara, visar det sig. Även om de inte kan säga lika mycket kul som en tvååring så lever man ju länge på ett fyramånadersleende också.
Att vara mammaledig är underbart härligt, nästan, nästan alltid.

8 comments :

 1. Men Å så söt. Jag undrar var den fina masken är ifrån, om du inte pysslat den själv? Jag har ju också en 4-månaders hemma, så himla mysigt! :-) Fast lite jobb är det ju också förstås ;-) Kram Elina

  ReplyDelete
 2. Känner igen den där känslan, att älska mammaledigheten men i bland är det den segaste tillvaron. Sen händer något, ett leende, ett framsteg som gör att jag skäms för att någonsin ha tänkt så. Nu har vi en snart 4-åring och två-åring och undrar om man skulle våga satsa på en trea. Leka med elden??

  ReplyDelete
 3. Underbara bilder!

  Jag tror det är så här att en fyramånadersleende, ettåringstittut, tvååringspåhitt, treåringsformulering och fyraåringsögonglimt vid första cykelturen - dom är underbarast allihopa! Och tur är väl det, så att det kan vara underbart härligt, nästan, nästan alltid :)

  ReplyDelete
 4. Oh, what lovely pictures! And lovely boys as well :)

  ReplyDelete
 5. Fina bilder! Ja att vara föräldraledig är underbart nästan precis hela tiden. Fast efter att ha varit det ett tag tycker jag det är ganska härligt att jobba också och sen komma hem till familjen och gosa med dem på kvällar och helger. :-)

  ReplyDelete
 6. Your children are so beautiful!!
  X

  ReplyDelete