Sunday, December 30, 2012

Happy 2013!


Gott nytt år, varenda fin läsare. Hoppas att 2013 blir ett fint år på alla sätt och vis.
Vi firar hos vänner, lyxigt värre. Men om ni ska duka fint i morron så titta in här för lite tips.

Photo: Nina Holst, Stylizimo blog

Thursday, December 20, 2012

God Jul!

Nu vet jag inte om det blir så mycket mera bloggat innan jul, så nu önskar jag er en riktigt mysig julhelg, så hörs vi i mellandagarna, då ska jag berätta lite om vad vi har i kikaren för lampfabriken under 2013. GOD JUL!

This is probably the last you see of me before Christmas, so I wish you a very good one! I will return before the end of the year to tell you about our plans for the lamp factory during 2013! MERRY X-MAS!

Wednesday, December 19, 2012

Triplexlampan hos Lotta Agaton


Nu har vi lampor på väg till Lotta Agaton shop i Stockholm! Så roligt att de ska få vara i hennes fantastiska butik. Jag tror de kommer passa in fint där. Besök henne på Rådmansgatan om ni vill klämma och känna. Finns också hos Mimmi Staaf i Midsommarkransen, en annan pärla.

Photo: Lotta Agaton shop on Facebook

Tuesday, December 18, 2012

Anness julAlldeles underbart julpyssel hos Anness.

Photos: Anne Helgesson; http://anness.se/blog/

Monday, December 17, 2012

Niki at Lottie LovesJag tokgillar det här. Hittade det hos Lottie Loves, där jag också varit med, men det är ett hem i Skåne, och jag ska dyka ner i bloggen My Scandinavian home, som jag helt har missat, mycket att ta igen där verkar det som, för det här verkar mycket lovande.

Photos: Niki (http://myscandinavianhome.blogspot.se/) at Lottie Loves (http://charlotterivers.blogspot.se/)

J. LeveauJulklappstips och bloggtips, i ett. Jennifer Leveau gör de finaste smyckena, och jag är ingen smyckestjej, inte alls faktiskt. Men det här är enkla, stilrena, handgjorda saker som liksom kompletterar snarare än skriker. Och det gillar jag. Man kan dessutom få det så där snyggt inslaget som på första bilden. Jag har ett Knut (3:e bilden) som jag älskar.
Sen är hon ju duktig med kameran också, den här tjejen.

Photos: Jennifer Leveau

Sunday, December 16, 2012

Fjeldborgjul


Jul hos Fjeldborg, så himla fint! Och nu är det inte alls långt kvar.

Photo: Fjeldborg; http://blog.fjeldborg.no/

Saturday, December 15, 2012

Blogghjälpen


Fint initiativ av Vintagefabriken som drog igång blogghjälpen, jag är med, var med du också. Önska en låt och skänk 50, 100 eller 200 kr till Musikhjälpen i P3. Läs allt om hur du gör här eller här. Bilden är från Mokkasin, som också är med. Snabbt och enkelt sätt att göra något, och något är bättre än inget. Och gör det direkt, för i morgon är sista dagen. Ingen tid att spilla alltså.

Picture: Mokkasin, http://mokkasin.blogspot.se

Thursday, December 13, 2012

BRIGG


Ja, jag fortsätter ösa på med bloggtips, för det finns så ruskigt många fina bloggar. På norska BRIGG finns det så galet mycket inspiration så jag är alldeles boostad, sådär så att jag känner hur det kliar i fingrarna att förverkliga en massa idéer. Härligt!

Photos: BRIGG, http://briggslekehus.blogspot.se/

Wednesday, December 12, 2012

Majamatala


Mer bloggkärlek, till finska Maja. Charmigt och fint!

Photos: Maja, http://majamatala.blogspot.com

Vår vita julEn vit jul, bättre än så blir det faktiskt inte. Vitt både ute och inne. Snön som kom när december kom, jag gillar den.

Pastellgirlang, pysseltips från Lovelylife.
Bockljusstake som pappa gjort.
Julkort från Knaada.
Vita pom poms från Rusta.

Tuesday, December 11, 2012

Mer jul

Jag är ju ingen julälskare, fast jag tycker det blir mysigare för varje år. Säkert tack vare våra små pojkar. Och när julen är så här fin, då får det gärna bli jul. Väldigt fint hemma hos my 2nd hand life. Från Norge i förra inlägget till Finland i detta. Fina Nordiska grannar vi har.

Photos: My second hand life

Hei Astrid!

Jag tror att Astrid bor på en av de allra vackraste platserna som finns och i den mysigaste av lägenheter, och med en sån där utsikt som man skulle göra vad som helst för.
Sen tar hon också fantastiskt vackra bilder, allt från riktiga film-bilder till telefonbilder, och alla är fina. Jag följer på Instagram också, det var nog egentligen där jag blev kär, och nyfiken på att se mer

Photos: Astrid Hagen Mykletun

Wednesday, December 5, 2012

Lagom med jul


Det här är jul i min smak, jag måste nog ha tag i silkespapper, nu!
Mer fint inne hos Weronica.

Photos: En mammas dag - Weronica

Saturday, December 1, 2012

Tallrikskärlek

Mer julklappstips; AprillAprills tallrikar! Så förbaskat fina. Finast att duka med en av varje, som på sista bilden hemma hos AprillAprill-Johanna. Och skulle man tycka att man har tillräckligt med porslin redan, så sätt dem på väggen vet ja!

Photos: AprillAprill