Saturday, March 31, 2012

Varaktighet


Så himla glad att vi fick vara del av det här fruktansvärt fina reportaget i senaste Residence som handlar om hållbarhet i form, funktion och miljöhänseende. Tack Jacob! Och det är detta som är fotat i Spring Studios som jag skrivit om innan! 

Very happy and pround that our lamps are part of this great spread in the latest issue of Residence magazine, it's all about sustainability with regards to design, function and environmental care. Thank you Jacob! Shot in Spring Studios, which I showed you before.

Photos: Magnus Mårding, Styling: Jacob Herzell, Scenography: Zofi Nilsson

Thursday, March 22, 2012

Kalasdags!


På vår Facebooksida kan du tävla om ett "Alla balla kalas-kit" just nu. Du behöver faktiskt bara gilla min sida samt inlägget om tävlingen så är du med i utlottningen, easy peasy! En kalasbok med massa inspiration och fina bilder.

Ann Söderlund, Isabelle McAllister och Christina Breeze Le Guellaff har i ett unikt samarbete med ICA skrivit kalasboken Alla balla kalas och designat en kalaslåda fylld med det mesta man behöver för att snabbt duka upp till kalas, lek och stoj. Boken och prylarna riktar sig till föräldrar och barn som behöver roliga tips på hur man kan ordna barnkalas utan att spränga hushållsbudgeten eller slita ut sig i onödan.  Läs mer här.

Competition for Swedish readers!

Photo: Eric Josjö

Wednesday, March 21, 2012

FärgsorteratFina, t.o.m. superfina färgcollage från Kontor Kontur, hittade via AnnaG.

Very pretty color collages by Kontor Kontur, found via AnnaG.

Photos: Kontor Kontur

Spring

När fina bloggar som den här, skriver så här fint om oss, så blir jag fakriskt lite sugen på att blogga lite jag med. Tack vare dig Pella! Tack igen. Och tack alla ni som skrivit så snälla ord på inlägget under!
Faktiskt har vår lampa blivit fotad i de här fantastiska lokalerna på Spring Studios. När jag få se bilderna så ska jag visa er med. 

Thank you Pella for writing about us so generously! This made me want to show you something. 
Our lamps has been photographed in this beautiful studio of Spring studios. When I know more about the pictures, I will show you!

Photos: Sping studios

Tuesday, March 13, 2012

Nää

Nä, som ni kanske märkt på inläggsfrekvensen så tycker jag inte det är nåt kul att blogga för tillfället. I bland blir man förlamad mer än inspirerad av att se hur fint och hur mycket och ofta andra bloggar. Så jag njuter av dem i stället och inväntar ny inspiration. Men jag fortsätter pinna och njuter vårsol så länge. 

No, I'm not in a blog mood these days. But I know inspiration will return, and then so will I! But you can join me here meanwhile.
...

Tuesday, March 6, 2012

10 fina10 fina bilder på en tisdag, inte så dumt. Jag älskar det där köket alltså, se mer av det här. 

10 pretty pictures on a Tusday, not too bad. I loe that kitchen, more here.

Sources: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
...

Monday, March 5, 2012

Att springa på sig själv
Vi har spenderat helgen på söder i Stockholm, våren hängde i luften och butiker och caféer var fulla med vårrusiga Stockholmare. Också sprang vi på oss själva i ett skyltfönster bakom Dramaten, knäppt, men kul! 

We've spent the weekend on Södermalm in Stockholm. Spring was in the air and the cafés and small shops were full, everybody was out on the streets. And we ran into ourselves in a display window. Strange but fun!
...