Saturday, October 27, 2012

Vår lördagNågra bilder här hemifrån oss. Fick med två av våra favoritdjur (om man bortser från vår fyrbening förståss) -nyinflyttade ugglan och kaninlampan. Också nya favoritkritorna (som man faktiskt också kan bygga fina torn och staplar med, kan man hitta bl.a. här), också kom det en hög med Instagram-bilder igår, som jag ska göra nåt kul med. Lite beslutsångest, men fy vad kul det är med riktiga bilder, i handen, inte bara i datorn. Ovanligt och lite lyxigt så där.

10 comments :

 1. Åå å å så fint! Blir jättesugen på att framkalla själv. Trist att det så sällan (typ aldrig) blir. Hoppas ni mår bra hela familjen.. Och, undrar om lillebror fått nåt namn än? Ha en fortsatt fin helg,
  kram Nanna

  ReplyDelete
 2. Nice posts, i’m very like it. It’s very helpfull.
  KEEP SPIRIT BLOGGING !

  ReplyDelete
 3. It's great
  These are great pics...and the place is beautiful :-)
  I love your blog :x

  Thanh Le
  My blog: http://www.homedesign9.com/

  ReplyDelete
 4. Jag tycker Olle är så himla fint och passar med storebrors namn. Men ja.. Känner verkligen igen den där beslutsångesten - man vill ju att det ska bli riktigt bra och rätt, men det blir det ju när namn och person växer ihop. Våra barn heter Palle och Jonna.

  P blev superglad för ukulelen - verkligen ett tips som tvåårspresent! Han sover till och med middag med den:)

  Ta hand om sig själv... Verkligen viktigt. Jag tycker det känns mycket enklare den här gången. Känner mig lite mer avslappnad och med erfarenheterna från första barnet.

  Hoppas ni har lika fint väder hos er som vi har i göteborg!

  Kram Nanna

  ReplyDelete
 5. snygg lördag! å du, har precis också fått hem en laddning med "riktiga" bilder i handen, ett album till Jill i födelsedagspresent väntar ;)

  ReplyDelete
 6. Åh. Vad jag älskar dina bilder och blogginlägg. Glimtar ur vardagen. Underbart! Älskar den här typen av inlägg. Och de där kritorna måste vi ju kolla in. ♡

  Kramar

  ReplyDelete
 7. Verkligen fina bilder. Din blogg är en sån inspirationskälla! Undrar varifrån du beställer papperskopior av instagrambilder? Har inte hittat nått företag som verkar bra ännu.

  ReplyDelete
 8. Emma - Tack!! Jag beställde på Fujifilm och är jättenöjd. Billigt och bra!

  ReplyDelete