Wednesday, January 25, 2012

Inspiration


Blandade finheter härifrån. Källor ser ni nedan, glöm inte att Pinterest inte är en källa, utan ett verktyg - ett fantastiskt sådant! Det är nästan som att ange internet som källa. Inte riktigt, men nästan. Nu ska jag inte tjata mer om det. De fantastiska handvikta lampskärmarna finns här.

A mix of beautiful and inspiring photos from here. Sources below. Please don't forget that Pinterest aint a source, but a great tool! The amazing origami lampshades are available here.

Sources: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
...

15 comments :

 1. Åh, vad fint! Gillar den söta lilla råttan :)

  ReplyDelete
 2. Vilka underbara bilder! Och du har ju så rätt, man (även jag) gör det så lätt för sig ibland och bara skriver källa pinterest! Ska bättra mig! Kram Pernilla

  ReplyDelete
 3. Haha, måste ju vara den charmigaste bilen jag sett!

  ReplyDelete
 4. Underbara lampor! Tack för tipset! Tack för att du sprider lite bildkällekodex!

  ReplyDelete
 5. Pinterest is a gold mine!!! First time we stepped by your blog! Love what we see and that exciting lamp project of yours makes us scream for more! Thx for visiting our little nest!

  XoX

  Atta&Maja - PerfectionMakesMeYawn

  ReplyDelete
 6. I feel the same way. When used right, Pinterest can be a very cool tool but when not, it creates the feeling of a message that is heard through a broken phone - nobody has no clue where the pictures has been taken or who should get the credits. And that's a sad thing because the pictures are always somebody's creation.

  ReplyDelete
 7. Vilka lampor - fantastiskt fint! :-)

  ReplyDelete
 8. Haha! LOve that pic of the car ;)

  ReplyDelete
 9. superfint! jag håller med om Pinterest, tycker också det är viktigt att ange den riktiga källan, verkligen.

  ReplyDelete
 10. Hallelulja! Tänk om alla kunde förstå att Pinterest, Google, internet, Tumblr osv. inte är en källa. Pinterest är verkligen amazing men tyvärr så används det inte riktigt på rätt sätt. Och det är verkligen synd. För oftast är det inte den riktiga källan man ser som källa utan en annan blogg som bara bloggat en bild de hänvisar till någon annan. Tragiskt...

  Underbara bilder i alla fall. Tack för inspiration!
  Kram

  ReplyDelete
 11. Bra sagt! Blir helt tokig på alla som använder Pinterest som källa!

  Btw, tack för alla fina bilder som piggar upp en grå och trist dag:)

  ReplyDelete
 12. Fantastiska lampskärmar ♥ Tack för tipset!
  Ha en fin helg / Kram

  ReplyDelete
 13. inspiration, indeed! love the photos

  ReplyDelete
 14. Jag var en "tjatmoster" i dag och gjorde ett inlägg om att ange källa och länka, och skrev precis som du att Pinterest inte är en källa, att man (nästan) lika gärna kan ange internet eller inget alls.

  Det är så tråkigt när man hittar en bild som man verkligen gillar, och så finns det ingen källa. Ibland går det fort att hitta med hjälp av google image search, men ibland blir tar det rejält med tid. Och ibland struntar jag förstås i att ta med bilden i mitt inlägg, när jag inte hinner eller orkar leka detektiv.

  Härliga inspirationsbilder! Gillar verkligen lamporna från Studio Snowpuppe, och bilden med katten är underbar :-)

  ReplyDelete